Onze leveranciers dat gespecialiseerd zijn in het maken van massief panelen en halffabricaten. Zij zijn al jaren actief in de houtbranche en hebben brede kennis van houtsoorten en ruime ervaring op het gebied van productie in de houtverwerkende industrie.

Een aantal voordelen op een rij:
U kunt bij ons gratis een op maat gemaakte offerte laten maken. Onze prijzen zijn altijd scherp en actueel. Wij leveren snel door heel Europa. Bij ons geldt afspraak=afspraak, hoogstaande service en korte lijnen.

Wij beschikken over een ruime voorraad hout. Wij hebben altijd 2000m3 hout op voorraad. Hierdoor zijn we in staat snel aan uw behoefte te voldoen. Wij houden dagelijks de trends bij als het om hout gaat en vertalen deze in nieuwe mogelijkheden en produkten.

Wij werken veel met meubelmakers, handelaren uit de meubel en interieurbouw, en luisteren we goed naar de wensen van onze klanten. BaNed beschikt voor het drogen van ons hout over vier droogkamers.

Droogkamers en droogtechniek:
Om uw hout zo optimaal mogelijk te drogen, is het droogtechniek erg belangrijk. Wij beschikken over meest toegepaste systemen in de droogtechniek!
Tijdens het droogproces wordt het vochtpercentage op acht plaatsen in de droogkamer gemeten. Zo controleren wij de voortgang van het droogproces nauwgezet. Dus bij ons bent u altijd verzekerd van maatwerk. Al onze producten worden geheel naar uw wensen uitgevoerd!