Wij zijn de verlengde tak en vertegenwoordiger van een van de grootste houtzagerijen uit Bosnië en Herzegovina. In een unieke samenwerking bieden wij u de hoogste kwaliteit van diverse soorten hout aan, voornamelijk eikenhout, beukenhout en half fabricaten daarvan .
BaNed Holding is een distributeur van hardhout en houtproducten uit Bosnië en Herzegovina. Sinds de oprichting heeft de BaNed Holding een onwrikbare toewijding getoond om hardhout van de hoogste kwaliteit te leveren. De beste productkwaliteit, efficiënte logistiek en tijdige levering zijn de sleutelwoorden van ons hele bedrijf.
BaNed Holding, in samenwerking met een van de grootste houtzagerijen van Bosnië en Herzegovina, is in de staat om de Europese markt te voorzien van producten en diensten die volledig voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Door nauwe persoonlijke contacten met onze leverancier hebben we een efficiënte en flexibele samenwerking opgebouwd die wordt gekenmerkt door eerlijkheid en respect, waardoor het risico op fouten en misverstanden wordt verkleind. BaNed Holding beschikt over kennis en jarenlange ervaring die ons in staat stelt om een uitzonderlijk breed scala aan kwaliteitsproducten aan te bieden. Over de jaren heen hebben we een uiterst uitgebreid netwerk van zakelijke partners ontwikkeld, en dat maakt ons betrouwbaar en groot.
Vanwege het gunstige klimaat en zijn geografische positie is Bosnië en Herzegovina een van de meeste landen die bekend staan om de kwaliteit van hun hout. Na een extra periode van drogen en verwerken, wordt het scherpe en onbewerkte hout op de markt gebracht in elementen die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van de klant te voldoen. Alle elementen worden geproduceerd uit semi-gedroogd hout voor een bepaald doel volgens de bestelling.